Event ‘Fietsen: mobiel, gezond en sociaal’

Donderdag 25 januari 2018 organiseren de Fietsmeesters en de Provincie Utrecht gezamenlijk het event:

Fietsen; mobiel, gezond en sociaal

Fietsen vergroot je mobiliteit, je gezondheid en brengt je in contact met andere mensen. Op donderdag 25 januari 2018 wisselen we kennis uit over de manier waarop fietsprogramma’s aan deze thema’s een bijdrage kunnen leveren. Er is specifiek aandacht voor doelgroepen met een lager dan gemiddelde mobiliteit, gezondheid of sociale participatie. De Provincie Utrecht presenteert de resultaten van een onderzoek naar fietsvaardigheden van basisschoolleerlingen en volwassenen.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Utrecht Bike Community.

Donderdag 25 januari 2018, 15:00 – 17:00 in Utrecht (tzt volgt meer informatie).

Save the date!