Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sportu/domains/defietsmeesters.nl/public_html/wp-content/plugins/jag-vc-hover-image-addon/includes/hoverimage/jag-hoverimage-shortcode.php on line 107
I am test text block. Click edit button to change this text.

De Fietsmeesters op school

Fietsen is in Nederland een alledaagse activiteit, ook in Utrecht barst het van de fietsers. Al op zeer jonge leeftijd nemen onze kinderen op hun fiets deel aan het verkeer. Daar zitten vast en zeker ook veel van jouw leerlingen tussen. Wij zien kinderen dan ook het liefst zo plezierig én veilig mogelijk hun weg van huis naar school afleggen.

Daarom bieden wij scholen gratis educatieve lespakketten aan. Kinderen gaan zo beter voorbereid het verkeer in. De Fietsmeesters komen dan ook graag langs op jouw school met verschillende fietsactiviteiten!

Onze aanpak

Het thema fietseducatie of fietsstimulering is niet echt iets wat tot de verbeelding van basisschoolleerlingen of middelbare scholieren spreekt. Om deze thema’s toch interessant te maken werken wij met zogenaamde ‘peer educators’. Een leermethode waarbij de educator de taal spreekt van de leerlingen en op de hoogte is van actuele ontwikkelingen binnen de jeugd en/of jongeren cultuur. Zo blijft de afstand tussen de educator en de leerling zo klein mogelijk. Naast peer education maken wij via de inzet van onze Virtual Bikes gebruik van E-learning, een innovatieve, actuele en speelse manier van leren. Tot slot zijn al onze medewerkers ‘Vreedzaam’ geschoold.

Ook op jouw school?

We bieden ook kant-en-klare pakketten aan. Deze zijn specifiek afgestemd op het weer in de herfst/winterperiode en de lente/zomermaanden.

Inschrijven?

Fijn, doe dat via dit formulier en we nemen contact met je op.

Klinkt goed, maar ik heb toch nog een vraag

Natuurlijk, geen probleem. Je kunt met je vragen over onze schoolactiviteiten terecht bij Fietsmeester Nander via (06) 34 11 65 96 (bellen, sms, whatsapp) of mail naar nander.zuidema@sportutrecht.nl