Disclaimer

 

De informatie op de website van De Fietsmeesters is uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over De Fietsmeesters en de daaraan verbonden activiteiten. De Fietsmeesters spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de website geen rechten worden ontleend.

 

Privacy

De Fietsmeesters is onderdeel van SportUtrecht en valt daarmee ook onder de privacyverklaring van SportUtrecht.
De Fietsmeesters verzamelt enkel persoonsgegevens die de gebruiker zelf aan De Fietsmeesters heeft verstrekt. De door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u gevraagde informatie. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden, tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat.

Kijk hier voor onze volledige privacyverklaring.

Wil je meer weten over cookies op de website, lees dan onze cookieverklaring.

 

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. De Fietsmeesters heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. De Fietsmeesters aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

 

Auteursrecht

Op de website rust een auteursrecht van De Fietsmeesters. De inhoud van de website mag dan ook niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Fietsmeesters worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld.